Agressieve man met lachgasflessen aangehouden ‘s-Gravendijkwal Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag een man aangehouden die zich agressief had gedragen tijdens een staandehouding. De man werd op de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam aan de kant gezet voor een voertuigcontrole. Hij gedroeg zich direct agressief en meerdere agenten kwamen met spoed ter plaatse.

De man kon tot bedaren worden gebracht, en werd niet veel later aangehouden. Daarnaast werd er in zijn voertuig een zestal lachgasflessen aangetroffen. Deze werden niet op de juiste manier vervoerd. Hiervoor wordt eveneens een proces-verbaal voor opgemaakt. De auto is door agenten meegenomen.

- Advertisement -

Foto’s: Senna Verburg

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd