Buschauffeur (68) opgespoord na aanrijding Groene Kruisweg Oost Heenvliet

Date:

Deel bericht:

Heenvliet – De politie heeft vrijdagmorgen een 68-jarige buschauffeur uit Rockanje aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een 76-jarige fietser op de Groene Kruisweg Oost in Heenvliet. Het slachtoffer raakte ernstig gewond bij de aanrijding en de chauffeur reed vermoedelijk onopgemerkt door.

De politie heeft inmiddels met de chauffeur gesproken en laat weten dat het nog niet om een verdachte gaat. Het slachtoffer, een man uit Brielle ligt nog ernstig gewond in het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht.

- Advertisement -

Foto’s: 112-Rijnmond

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd