Hoverboard vliegt in brand in woning tijdens laden Muiderslotstraat Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – In een woning aan de Muiderslotstraat in Schiedam heeft afgelopen nacht een hoverboard in brand gestaan. De bewoners hadden al opgemerkt dat het apparaat best warm werd en hadden deze uit voorzorg eerder op de avond in de badkamer geplaatst. Het apparaat vloog vervolgens in de nacht in brand.

De bewoners zagen dat het apparaat in brand stond en hebben geprobeerd deze te blussen met een douchekop. Daarbij hebben ze mogelijk giftige rook ingeademd. Ambulancepersoneel heeft de bewoners onderzocht. De brandweer heeft het hoverboard in een kliko met water ondergedompeld. Na een aantal dagen mag deze uit het water worden gehaald om nieuwe ontbranding te voorkomen.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd