Rotterdammer (71) overlijdt na vechtpartij in café in Rotterdam-zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 71-jarige man uit Rotterdam is overleden aan de verwondingen die hij opliep tijdens een vechtpartij in een café. Dit heeft de politie vrijdag 5 augustus bekend gemaakt.

De vechtpartij vond al plaats op 22 juli in een café aan de Wolphaertshof. Rond tien uur die avond ontving de politie dat twee mannen ruzie kregen en dat dit escaleerde tot een gevecht. De vechtpartij ging ook buiten het café verder.

- Advertisement -

Toen op een gegeven moment de 71-jarige man naar de grond was geslagen, bleef de dader doorgaan met de mishandeling. Hierdoor raakte het slachtoffer zwaargewond aan zijn hoofd en raakte buiten westen.

De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de Politie verslechterde de toestand dusdanig dat hij op 1 augustus is komen te overlijden.

Onderzoek
De recherche startte een onderzoek naar de vechtpartij en heeft een 38-jarige Rotterdam aangehouden als verdachte. De man zit vast en wordt maandag 8 augustus voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die zal besluiten of de man langer in voorarrest moet blijven.

De politie vraagt mensen die getuige waren van het voorval om contact op te nemen met de recherche van Rotterdam-zuid.

- Advertisement -

Gerelateerd