Drie mannen aangehouden op Zevenkampsering na schieten met balletjespistool Meent Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdag aan het begin van de avond drie mannen aangehouden voor het schieten met een balletjespistool op de Meent in Rotterdam. De verdachten reden na het incident weg in een auto, agenten gingen vervolgens naar de auto op zoek en troffen deze aan in de richting van Rotterdam-Zevenkamp.

Op de Zevenkampsering werd de auto door meerdere agenten stopgezet. De inzittenden werden vervolgens middels een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uit de auto gepraat. Vanuit de lucht keek ook een politiehelikopter mee.

- Advertisement -

Drie mannen, twee van 18 en één van 19 werden aangehouden. In de auto werd het balletjespistool aangetroffen. Ze zijn met een proces-verbaal op zak heengezonden, het wapen is in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd