Fietser gereanimeerd na aanrijding met auto Boszoom Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag zeer ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Boszoom met het Lagelandsepad in Rotterdam. Het slachtoffer wilde de weg oversteken, maar werd hard geschept door een automobilist. Het slachtoffer kwam een flink stuk verderop op het asfalt terecht.

- Advertisement -

Het slachtoffer was direct buiten bewustzijn. Omstanders startten met de reanimatie van het slachtoffer waarop hulpverleners hebben het overgenomen. Brandweer, politie en medisch personeel hebben alles op alles gezet om het slachtoffer zo goed mogelijk te helpen. Na ongeveer 20 – 30 minuten reanimeren is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto zelf kwam ruim honderd meter verderop in de berm tot stilstand. Het lijkt erop dat de automobilist behoorlijk hard heeft gereden. In de auto zaten mogelijk meerdere inzittenden, de politie probeert te achterhalen wie er achter het stuur heeft gezeten. De inzittenden zijn aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

De Boszoom is tussen de Hoofdweg en de Lucie Vuylestekeweg urenlang afgesloten vanwege het onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na aanrijding op kruispunt Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 19 mei rond 18.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Meyenhage in Rotterdam. Een...

Persoon gewond na ongeluk op de A15 Charlois

Rotterdam - Zondagavond even na 18:00 heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de snelweg A15 in de richting...

Bewoners en brandweerman gewond bij woningbrand aan Eemstein in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie personen, waaronder een brandweerman, gewond geraakt bij...

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...