Fietser zwaargewond bij aanrijding in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Zaterdagmiddag 6 augustus is een fietser ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Oxfordstraat. 

De aanrijding gebeurde toen het slachtoffer vanuit een fietspad de Oxfordstraat wilde oversteken. Hoewel de aanrijding niet op hoge snelheid gebeurde, kwam de man dusdanig ongelukkig ten val waardoor die ernstig letsel opliep.

- Advertisement -

Twee ambulances spoedden zich naar de man en ook de MMT-arts werd poer helikopter ingevlogen. De man zou korte tijd gereanimeerd zijn en vervolgens met spoed zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het momenteel met hem gaat.

Belemmerd zicht
De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek verricht en heeft ook gekeken naar het slechte overzicht dat weggebruikers hebben op deze kruising.

Ook bewoners in de straat verklaren dat er vaker ongelukken gebeuren op dit punt, vanwege het gebrek aan zicht. Ze zeggen meermaals de situatie te hebben aangekaart bij de gemeente, maar dat er nog altijd geen concrete verbeteringen zijn aangebracht.

- Advertisement -

Gerelateerd