Grote brand in bedrijfspand snel in de kiem gesmoord Mercuriusweg Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Een grote brand in een bedrijfspand aan de Mercuriusweg in Waddinxveen kon de brandweer snel onder controle worden gebracht. Rond half één afgelopen nacht werd de brandweer gealarmeerd voor brand in het pand. Bij aankomst was er sprake van veel rookontwikkeling.

Om voldoende mankracht ter plaatse te krijgen is er direct bij aankomst opgeschaald naar grote brand. Dit houdt in dat er meerdere tankautospuiten en redvoertuigen worden ingezet. De brand kon uiteindelijk snel onder controle worden gebracht waarop de rookontwikkeling sterk afnam.

- Advertisement -

In het pand zitten bedrijven bevestigd. In dezelfde straat zitten ook enkele woningen en een kinderdagverblijf. Het is op dit moment nog niet precies bekend waar de brand heeft gewoed.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd