Rotterdammer steekt in op plaatsgenoot tijdens vechtpartij op Willemsplein

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond 5 augustus een 26-jarige Rotterdammer aangehouden na een incident waarbij een 55-jarige man, eveneens uit Rotterdam, is neergestoken. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij op het Willemsplein tussen twee mannen. Toen het 55-jarige slachtoffer werd nagekeken in de ambulance bleek hij steekwonden te hebben. Hij is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Onderzoek
De 26-jarige man is aangehouden en de Politie is een onderzoek gestart. Mensen die getuige waren, worden gevraagd contact op te nemen. Ook camerabeelden zijn welkom, zo laat de Politie weten.

Tips of beeldmateriaal kan worden doorgegeven via 0900-8844 of het online tipformulier van de politie.

- Advertisement -

Gerelateerd