Mogelijk link tussen fataal ongeval N210 Lekkerkerk en doden in woning Kramerplan Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer / Lekkerkerk – De twee doden in een woning aan het Kramerplan in Zoetermeer zijn waarschijnlijk gevonden naar aanleiding van een dodelijk ongeluk op de N210 in Lekkerkerk, dat meldt de Telegraaf.

Lees ook: Dode en gewonden na ongeval op CG Roosweg (N210) bij Lekkerkerk (video)

De politie vond de twee lichamen nadat ze vermoedelijk aan de deur kwamen om het slechte nieuws over het ongeval op de N210 te vertellen. Buren hadden eerder op de dag al gegil uit de woning gehoord. Agenten kwamen vervolgens bij de buren aan de deur om te melden dat er in de woning iets ergs was gebeurd.

Lees ook: Twee doden in woning Kramerplan Zoetermeer

Uit gesprekken met omwonenden blijkt dat de vrouw in de woning al jaren niet meer buiten kwam. Hun zoon van rond de 30 jaar zou ook nog thuis wonen. De auto van het gezin was niet meer aanwezig en zou mogelijk de witte Toyota Yaris van het ongeluk op de N210 betreffen.

Lees meer op de Telegraaf.

Een woordvoerster van de politie Den Haag kan nog niets bevestigen of ontkennen over bovenstaande. Zij geeft aan dat er hopelijk in de loop van de dag meer naar buiten kan worden gebracht. Normaal gesproken wordt de leeftijd van een slachtoffer van een verkeersongeluk zo snel mogelijk bekend gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd