Drie gewonden na ongeluk N59 Den Bommel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Bommel – Op de N59 ter hoogte van Den Bommel zijn zondagavond drie personen gewond geraakt. Twee personen een 23-jarige man uit Stellendam en een 28-jarige vrouw uit Vlissingen raakten zwaargewond, een derde slachtoffer raakte lichtgewond.

De twee auto’s reden vermoedelijk frontaal op elkaar. De hulpdiensten werden in eerste instantie gealarmeerd door het e-call systeem van één van de voertuigen. Vlak hierna belden ook omstanders de hulpdiensten.

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De brandweer heeft het ambulancepersoneel ondersteund met het verzorgen van de slachtoffers. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd