Man met bivakmuts aangehouden op Coolsingel in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandag 8 augustus heeft de politie een man aangehouden, nadat hij met een bivakmuts rondliep in het winkelgebied in het centrum van Rotterdam.

De man liep met de ongebruikelijke kledij verdacht rond over het Binnenwegplein. Omstanders vertrouwden het niet en belden de politie met het bericht dat er mogelijk een overval ophanden was.

- Advertisement -

Meerdere eenheden spoedden zich naar de winkelstraat. Vanwege de onduidelijkheid of de verdachte wellicht gewapend was, droegen agenten kogelwerende vesten.

Aanhouding
De man werd aangetroffen op de hoek van het Binnenwegplein met de Coolsingel. Daar werd de man overmeesterd. Hij is gefouilleerd en daarna overgebracht naar het politiebureau. Daar zal de man worden verhoord en moet duidelijk worden wat hij precies van plan was. Zover bekend is er geen zaak overvallen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...