Man (31) komt om het leven na éénzijdig motorongeluk Industrieweg Ridderkerk (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Ridderkerk – Een 31-jarige man uit Ridderkerk is dinsdagavond rond half negen om het leven gekomen bij een éénzijdig verkeersongeluk op de Industrieweg in Ridderkerk. De man raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt in een bocht en ging hard onderuit.

Bij aankomst van de hulpverleners was de man niet meer bij kennis. Hulpverleners hebben nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten, hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht. Het kan ook zijn dat hij onwel is geworden, wel staat er op het wegdek een flink remspoor.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd