Politie onderzoekt schietpartij op woning Windakker Boskoop

Date:

Share post:

- Advertisement -

Boskoop – De politie doet onderzoek naar een incident in de nacht van zondag 7 op maandag 8 augustus waarbij op een woning is geschoten aan de Windakker. Niemand raakte gewond. Een persoon is aangehouden voor belemmering van het onderzoek. De politie is dringend op zoek naar de dader(s), getuigen en camerabeelden.

Buurtbewoners schrokken rond 3:42 uur wakker van meerdere schoten in de omgeving van de Windakker in Boskoop. Agenten troffen ter plaatse meerdere kogelinslagen aan bij een woning en zijn direct een sporenonderzoek gestart. Hierop zijn in de directe omgeving van de woning hulzen gevonden. De persoon die is aangehouden voor belemmering van het onderzoek is na een kort verblijf op het politiebureau heengezonden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd