Zeer grote brand in duinen N57 Ouddorp, vakantiepark wordt deels ontruimd

Date:

Share post:

- Advertisement -

Ouddorp – In de duinen langs de N57 bij Ouddorp woedt een zeer grote brand. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand en is met heel veel mankracht en materieel uitgerukt. De rookontwikkeling trekt richting vakantiepark Eco Grevelingenstrand welke mogelijk deels ontruimd gaat worden.

Een woordvoerder van de veiligheidsregio zegt dat het om een behoorlijke brand gaat. Omdat er nog wel iets van wind staat kan de brand zich gemakkelijk uitbreiden. De brandweer is met veel tankautospuiten en watertankwagens uitgerukt. Mogelijk dat ook defensie wordt ingezet om te helpen blussen met een helikopter.

De politie gaat mogelijk de N57 afsluiten om de brandweer zoveel mogelijk ruimte gegeven. Men roept nadrukkelijk op om niet naar de plek van de branden te komen. Er is inmiddels opgeschaald naar GRIP 2.

Foto’s: Arno

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd