11-08 112 Rijnmond Kort : Brandweer druk met drenkelingen in Rotterdam en Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsbericht vind je een verzameling van 112-nieuws van donderdag 11 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

14.04: Bermbrand Krimpen aan den IJssel

Op de Lekdijk in Krimpen aan den Ijssel is een bermbrand ontstaan. De brandweer van Capelle aan den IJssel heeft de brand weten te blussen. Erger is gelukkig voorkomen.

- Advertisement -
Brandweer blust bermbrand in Krimpen aan den IJssel

13.00 Drie minderjarigen aangehouden voor overval snackbar Benedenrijweg Rotterdam

De politie heeft zondagavond vrij kort na een overval op een snackbar drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens van 14 jaar en één van 15. Ze pleegden de overval met een mes en gingen er op een scooter vandoor.

12.52: Voertuig te water Middelweg Berkel en Rodenrijs

Op de middelweg in Berkel en Rodenrijs is een voertuig te waard geraakt. Er zou korte tijd nog iemand in het voertuig hebben gezeten. Deze was vrij snel door omstanders op het droge geholpen. De brandweer is ook ter plaatse gekomen.

08.40: Zoekactie naar drenkeling op de Lek bij Ridderkerk

De brandweer en andere hulpverleners zijn op zoek naar een mogelijke drenkeling in Ridderkerk. Een persoon zou in het water zijn gezien, en wordt nu naar gezocht. Een woordvoerster van de brandweer kon nog niet met zekerheid zeggen dat er daadwerkelijk een persoon in het water ligt. Ook vanaf de kant van Krimpen aan den IJssel wordt er gezocht.

08.15: Persoon te water Willemsbrug Rotterdam

Rond kwart over acht rukte de brandweer uit voor een drenkeling bij de Willemsbrug in Rotterdam. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse, gelukkig kon de persoon snel uit het water worden gehaald met behulp van een passerende boot. Het is niet bekend hoe deze persoon in het water terecht is gekomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...

Derde verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartijen Erasmus Mc en Heiman Dullaertplein Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft vandaag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartijen in...

Melding schietpartij blijkt bedreiging, man aangehouden Rotterdam Centraal Station

Rotterdam - Verschillende hulpverleners waaronder de politie en het ambulancepersoneel zijn uitgerukt voor een melding van een bedreiging...