Grote brand verwoest strandtent Beachclub 8 Swinsedreef Rockanje

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rockanje – Een grote brand heeft afgelopen nacht strandtent Beachclub 8 verwoest. De brand in de strandtent werd rond 5 uur vanmorgen gemeld, de melders zouden een oranje gloed hebben gezien en het pand stond vol rook. Bij aankomst van de brandweer was het pand al niet meer te redden.

De brandweer schaalde vanwege de waterwinning op naar grote brand. De brand zelf kon alleen nog maar van buitenaf worden bestreden. De brandweer heeft het pand van binnen gecontroleerd laten uitbranden. Het nablussen heeft nog enkele uren geduurd.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Of de oorzaak nog te achterhalen is zal later moeten blijken. De brandweer heeft overslag naar de duinen weten te voorkomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd