Man door arrestatieteam uit woning gehaald na mishandeling Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) heeft zaterdagavond een man uit zijn woning op de Hobbemalaan in Krimpen aan den IJssel gehaald. De man had kort daarvoor een persoon mishandeld.

Vanwege de voorgeschiedenis met de man werd besloten om niet zomaar agenten naar het huisadres te sturen. De politie schakelde de hulp van de DSI in om de man aan te houden. De man kwam niet vrijwillig naar buiten, en opende ook de deur niet voor de agenten. Met de methode binnen zonder kloppen werd de deur er vakkundig uitgewerkt en kon de man worden aangehouden.

Lees ook: Aanhoudings- en ondersteuningsteam valt woning verward persoon binnen Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel 

De man is overgebracht naar het bureau. De man krijgt daar de hulp aangeboden die hij ook nodig heeft. Het slachtoffer raakte door de mishandeling niet gewond, maar doet volgens een woordvoerster van de politie wel aangifte.

headlines

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd