Man overleden tijdens zwemmen Haringvliet Hellevoetsluis

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hellevoetsluis – Een man van middelbare leeftijd is zaterdagmiddag om het leven gekomen nadat deze in de problemen kwam tijdens het zwemmen in het Haringvliet langs de Oever in Hellevoetsluis. Het slachtoffer werd als vermist opgegeven, nadat mensen hem eerder kopje-onder hadden zien gaan.

De brandweer startte samen met omstanders in het water een soort looplijn. Dan lopen badgasten en hulpverleners in een lange lijn door het water. Uiteindelijk werd de man op de bodem aangetroffen en is deze op de kant nog gereanimeerd, hij bleek helaas te zijn overleden. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

De omstanders die hebben geholpen of getuige zijn geweest van dit vreselijke incident zijn opgevangen bij de reddingsbrigade voor slachtofferhulp.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd