Grote brand in distributiecentrum Picnic Vlambloem Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In het distributiecentrum van Picnic aan de Vlambloem in Rotterdam-Ommoord heeft vanmorgen vroeg in de ochtend een felle brand gewoed. In het pand stonden zeker drie elektrische bezorgauto’s in de brand. De brandweer werd in eerste instantie erop uitgestuurd voor een nacontrole.

Bij aankomst bleek het gehele pand vol met rook te staan. De brandweer schaalde direct op naar “Grote Brand” en ging op onderzoek uit. In het pand kwamen ze de voertuigen tegen die in brand hebben gestaan. Echter had de sprinklerinstallatie de brand al grotendeels verwoest.

De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in één van de bezorgwagens, en werd ontdekt door een medewerker van het bedrijf. Het is niet bekend of het bedrijf op korte termijn de klanten nog van boodschappen kan voorzien, er is voornamelijk veel roet- en waterschade in het pand ontstaan.

Foto’s: Kevin Schenk bekijk meer op 112-rijnmond

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd