Woning verwoest door brand, kat gereanimeerd Kapitein Rietbergenflat Zwijndrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zwijndrecht – De brandweer heeft maandagavond uit een brandende flatwoning van de Kapitein Rietbergenflat in Zwijndrecht een katje gehaald en gereanimeerd. Rond 20.00 uur ontstond er brand en deze sloeg al snel via de achterkant uit.

De brandweer schaalde op naar middelbrand en wist het vuur snel onder controle te krijgen. De bewoners was tijdens het uitbreken van de brand niet thuis. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Vijf omliggende woningen werden tijdens de brand ontruimd. Het is niet bekend nog hoeveel schade deze woningen hebben opgelopen. Er was sprake van een forse rookontwikkeling en de brandweer heeft veel water gebruikt tijdens de bluswerkzaamheden. Of de kat het heeft overleefd is eveneens niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd