Man zwaargewond na steekpartij Basrastraat Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij werd neergestoken tijdens het sussen van een ruzie op de Varnasingel met de Basrastraat in Rotterdam. Het slachtoffer wilde een groepje jongeren tot bedaren brengen, maar moest dat bekopen met een flinke steekwond.

De man is nog naar huis gelopen, maar zakte in de gang van zijn woning in elkaar. Ambulancepersoneel heeft de man onder begeleiding van de MMT-arts met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plekke urenlang onderzoek verricht. Diverse bloedsporen op straat zijn veiliggesteld. Naar de verdachten is nog gezocht, maar werden helaas niet meer aangetroffen. Wel zijn er genoeg getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd