Stroomstoring door geklapte kabel van der Helmstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In een portiek van een flatgebouw aan de Van der Helmstraat in Rotterdam is maandagavond rond half twaalf kortsluiting ontstaan in een stroomkabel. De kabel klapte, en de meterkast waar deze doorheen liep was van binnen behoorlijk zwart geworden.

Vanwege de kortsluiting rukte de brandweer met meerdere wagens uit. De rookontwikkeling die was ontstaan zorgde ervoor dat meerdere bewoners op het balkon stonden in plaats van naar beneden. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de bewoners instructies gegeven om het even af te wachten.

Nadat de ruimte was geventileerd kon iedereen weer terug naar binnen. Stedin gaat zorgen voor het herstel van de kapotte kabel. Tot die tijd hebben een aantal woningen in het flatgebouw, maar ook woonhuizen rondom de van der Helmstraat geen stroom.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd