Verdachten aangehouden na melding schietpartij Purmerhoek Capelle aan den Ijssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den Ijssel – Politieagenten zijn donderdag rond 17.30 uur uitgerukt voor een melding van een schietpartij op de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel. Ter plaatse bleek het na onderzoek toch niet om een schietpartij te gaan. Wel was er iemand gewond geraakt.

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Beide betrokken personen een 30-jarige man uit Rotterdam en een 45-jarige man uit Capelle aan den IJssel zijn als verdachten aangehouden. De politie is op zoek naar het gebruikte wapen. Vermoedelijk gaat het om iets als een balletjeswapen of een zogenoemde gelblaster.

edit: in eerste instantie ging ook de politie uit van een daadwerkelijke schietpartij, dit blijkt gelukkig toch niet zo te zijn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd