112 Rijnmond Kort: Auto te water, fietser gewond na ongeval en jongens rijbewijs kwijt na hinderen ambulance

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112-nieuws van vrijdag 19 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

Jongens raken rijbewijs kwijt na hinderen ambulance in Spijkenisse

Twee jongens zijn op 7 augustus hun rijbewijs kwijtgeraakt nadat ze een ambulance hadden gehinderd. De ambulance vervoerde een hartpatiënt vanaf Spijkenisse naar een ziekenhuis in Rotterdam. De jongens hadden eerder mogelijk een voorrangsincident met de ambulance gehad en besloten voor de ambulance te gaan rijden en meerdere malen te remmen. De ambulancechauffeur moest hierdoor hard remmen wat niet ten goede kwam voor de patiënt achterin de ambulance.

- Advertisement -
Meisje gewond na aanrijding met auto Nieuwlandplein Schiedam

Een meisje is vrijdagmiddag gewond geraakt toen zij op de rotonde van het Nieuwlandplein in Schiedam werd aangereden door een automobilist. Het meisje kwam door de aanrijding ten val en raakte gewond. Ambulancepersoneel moest het meisje voor verdere behandeling naar het ziekenhuis brengen. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Man ernstig gewond na aanrijding met auto Rotterdamseweg Vlaardingen

Een man is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt na een aanrijding met aan auto op de Rotterdamseweg in Vlaardingen. Het slachtoffer reed op een elektrische fiets de rotonde op en werd behoorlijk hard aangereden door een automobilist. De automobilist stopte direct en verleende in afwachting van de hulpdiensten eerste hulp. Ambulancepersoneel bracht de man met spoed naar het ziekenhuis.

Auto te water Wollefoppenweg Rotterdam

Op de Wollefoppenweg in Rotterdam is vrijdagochtend een auto te water geraakt. In de auto zaten twee cliënten van een leerwerkplaats en hun begeleider. Wonder boven wonder wist de begeleider de cliënten zelf uit de auto te krijgen. Ze liepen geen letsel op, een berger heeft de gehavende auto uit de sloot gehaald.

Lees meer: Auto met drie inzittenden raakt te water Wollefoppenweg Rotterdam

Automobilist botst op bestelbusje in Oostvoorne

Een automobilist is donderdagavond rond 22.00 uur op een snelheidsbord van 50 kilometer per uur gebotst. Het ongeluk gebeurde op de Heveringseweg in Oostvoorne, de schade aan de auto was gigantisch door de klap. Het motorblok lag zelfs aan de andere kant van de weg. De bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht.

Politie onderzoekt melding van schoten in Rotterdam-Zevenkamp

Politieagenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag rondom de Zevenkampsering ter hoogte van de Arthur Honnegersstraat in Rotterdam gezocht naar sporen van een mogelijke schietpartij. Verschillende bewoners hadden onafhankelijk gebeld met de politie dat ze knallen hadden gehoord die mogelijk waren veroorzaakt door pistoolschoten. Er is uiteindelijk niets aangetroffen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

OM vervolgt agente die vijf keer op vluchtende auto schoot Strevelsweg Rotterdam

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam stelt vervolging in tegen een 38-jarige politieagente van de Eenheid Rotterdam. De...

Chemische stoffen ontdekt in leegstaande telecomwinkel Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een leegstaande Telecom winkel aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vrijdagmiddag een chemische lucht...

Vrouw zwaargewond door uit de lucht vallende winkelwagen in Rotterdam

Rotterdam - Een 35-jarige vrouw is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat zij een winkelwagen op haar lichaam heeft gekregen....

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...