Bestuurder komt goed weg na ernstig ongeluk Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is vrijdagmiddag rond kwart voor vijf op de Europalaan de macht over het stuur verloren en zijwaarts hard tegen een boom tot stilstand gekomen. Wonder boven wonder kon hij zelfstandig uit de auto komen.

Opgeroepen brandweerpersoneel hoefde niet in actie te komen om slachtoffers te bevrijden. De bestuurder was de enige inzittende. Ambulancepersoneel heeft hem voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Gezien de ernstige schade aan de auto is het behoorlijk hard gegaan, en kan er intern letsel zijn opgelopen door het slachtoffer.

Een berger komt het wrak weghalen. De bestuurder van de auto zal later een verklaring afleggen op het politiebureau over hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd