112 Rijnmond kort: Gewonde na steekpartij en bewoners van balkon gered door brand in Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112-nieuws van zaterdag 20 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

Brandweer flinke tijd bezig met brandmelding Piccassopassage Capelle aan den IJssel

De brandweer is afgelopen nacht een flinke tijd bezig geweest met een brandmelding in het winkelcentrum de Picassopassage in Capelle aan den IJssel. Er kwam een melding binnen van een mogelijke brandmelding, maar trof ter plekke niets aan. Na onderzoek van een forse tijd bleek er een storing te zitten in het brandmeldsysteem. Een monteur is in kennis gesteld om het systeem te herstellen.

Bewoners van balkon gered door kelderbrand Parallelweg Vlaardingen

De brandweer heeft zondagmorgen rond kwart voor zes meerdere bewoners van een flat aan de Parallelweg in Vlaardingen met behulp van een hoogwerker van hun balkon gehaald. In de kelderboxen was brand ontstaan en hierdoor ontstond er veel rookontwikkeling in het portiek en het trappenhuis. Bewoners konden hierdoor niet meer hun huis uit. Er raakte niemand gewond.

Persoon valt in het water Middelweg Zevenhuizen

Een man is net na middernacht in een lange vaart langs de Middelweg in Zevenhuizen gevallen. Wonder boven wonder werd hij ontdekt door omstanders die de hulpdiensten alarmeerden. De man is uit het water gehaald en door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Het vermoeden bestaat dat hij teveel gedronken had.

Lees meer: Man valt onder invloed in vaart langs Middelweg Zevenhuizen

Man gewond na steekpartij Plein 1953 Rotterdam

Een man is vrijdagavond rond 22.00 uur gewond geraakt na een steekpartij op het Plein 1953 in Rotterdam. Het slachtoffer  belde zelf een ambulance en was niet blij dat de politie ook ter plaatse kwam. Hij wilde niet verklaren hoe hij de verwondingen had opgelopen, maar het duidt op verwondingen door een scherp voorwerp. De man is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd