Dode (25) na ongeluk A29 Klaaswaal

Date:

Share post:

- Advertisement -

Klaaswaal – Op de A29 ter hoogte van Klaaswaal is afgelopen nacht een 25-jarige man uit Lekkerkerk om het leven gekomen. De auto met daarin drie inzittenden raakte een andere auto, schoot van de weg af en sloeg meerdere keren over de kop.

Verschillende hulpverleners kwamen ter plekke om de inzittenden te helpen. Voor één van hen, de passagier kwam de hulp te laat, hij overleed in de auto al de opgelopen verwondingen. Twee andere inzittenden kwamen er nagenoeg ongeschonden vanaf.

Rondom de auto werden verschillende lachgasflessen aangetroffen. Twee mannen die ook uit de auto kwamen, een 24-jarige Rotterdammer en een 26-jarige man uit Den Haag zijn aangehouden. Één van de twee mannen heeft de auto bestuurd, omdat niet duidelijk is wie zijn ze allebei aangehouden.

In de andere auto zat een gezin. Zij raakten niet gewond. Hun auto heeft alleen aan de zijkant schade opgelopen.

De politie heeft vanwege het onderzoek de A29 tussen de Haringvlietbrug en Heinenoord afgesloten gehad.

Foto’s: Kevin meer op 112-rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd