Enorme drugsvangst van 3500 kilo Cocaïne in Ecuador met bestemming Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

De douane in Ecuador heeft een enorme hoeveelheid cocaïne onderschept. De cocaïne was deels onderweg naar de haven in Rotterdam. De drugs, in totaal 3500 kilo zat verstopt in twee vrachtwagens met bananen, en waren onderweg naar verschillende havens.

Één van die havens lag in Guayaquil, hierin zaten 92 kisten met 2300 pakjes cocaïne, in de andere vrachtwagen in dezelfde regio, maar dan een stad verderop zaten in 87 kisten nog eens 1218 pakjes cocaïne.

De drugs werden ontdekt door speurhonden, de chauffeurs van beide wagens zijn aangehouden. Een dag ervoor trof de politie in de kustplaats Manta ook al cocaïne aan, deze zaten verstopt in 4800 blikjes tonijn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd