Mannen bedreigen maaltijdbezorger met vuurwapen Gedempte Biersloot Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – De politie heeft dinsdagmiddag een twee mannen van 27 en 62 jaar aangehouden voor het bedreigen van een maaltijdbezorger met een vuurwapen. De maaltijdbezorger kwam aan bij een portiekwoning aan de Gedempte Biersloot en werd bij de woning bedreigd.

De bezorger wist te ontkomen en sloeg op de vlucht. Even verderop belde hij de politie en vertelde waar de woning plaats had gevonden. De agenten van het arrestatieteam vielen de woning binnen en kwamen vervolgens met de twee mannen naar buiten. Het is niet bekend of er daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen.

Waarom de mannen de maaltijdbezorger bedreigden is niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd