Gewonde nadat man twee keer terras in Renesse op rijdt

Date:

Deel bericht:

Renesse – De politie heeft afgelopen nacht een man aangehouden die expres twee keer het terras van een feestcafé in Renesse is opgereden. De man had kort daarvoor ruzie gehad met portiers van het café.

Op beelden is te zien dat de man het terras van de Zoom en Pinky op rijdt en bezoekers proberen de automobilist tegen te houden. Ze gooien glazen tegen de auto en schoppen ertegen aan. De eigenaar van het feestcafé verteld tegen de regionale krant PZC dat ze uit voorzorg de deuren al op slot hadden gedraaid, daardoor is erger voorkomen.

- Advertisement -

Uiteindelijk raakte bij het incident één persoon gewond. Deze is behandeld door ambulancemedewerkers. De politie heeft de man aangehouden en de auto in beslag genomen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw slaat agent in het gezicht in Rennesse

Renesse - De politie heeft zondagavond een vrouw aangehouden nadat zij een agent vol in het gezicht heeft...