Maaltijdbezorger bedreigd met vuurwapen bij afleveren bestelling in Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Dinsdagmiddag 23 augustus heeft de politie twee mannen aangehouden, nadat een maaltijdbezorger bedreigd zou zijn met een vuurwapen.

De 17-jarige bezorger was bij een woning aan de Gedempte Biersloot aangekomen om een bestelling af te leveren. Daar zou hij vervolgens zijn bedreigd met een vuurwapen, waarna de bestelling uit zijn handen werd gegrist.

Nadat de jongen terug naar zijn restaurant was gereden, werd de Politie gealarmeerd. Agenten hielden op het adres twee mannen van 27 en 62 jaar oud aan. De woning werd vervolgens doorzocht, maar daar werd geen wapen gevonden.

Onderzoek
De politie laat weten dat het onderzoek verder gaat en de 62-jarige man geen verdachte meer is. Tegelijkertijd is er veel onduidelijkheid over wat er zich precies heeft afgespeeld. Omwonenden die iets hebben meegekregen van het incident worden gevraagd contact op te nemen met de Politie.

Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd