Opnieuw rookontwikkeling op schip Happy Rover Admiraal de Ruyterstraat Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – De brandweer is rond middernacht opnieuw uitgerukt voor brand op het schip de Happy Rover aan de Admiraal de Ruyterstraat in Schiedam. Er werd rookontwikkeling waargenomen doordat de smeulende resten toch weer wat waren gaan branden.

De brandweer schaalde op naar middelbrand om het schip opnieuw te koelen. De brand kon opnieuw oplaaien doordat één van de pomp die schip moest koelen was uitgevallen. Nadat deze is hersteld is de brandweer weer vertrokken.

Het schip ligt in een droogdok bij Damen Shiprepair, het schip vatte in de nacht van zaterdag op zondag vlam. Op het voordek was brand ontstaan in scheepstouwen en hydrauliekolie. De brand ontstond door werkzaamheden die werden uitgevoerd. De brandweer was bijna twee dagen bezig met het blussen van de brand.

- Advertisement -

Gerelateerd