Politie lost waarschuwingsschot na melding vuurwapen Paap Dirckstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een jongeman die mogelijk liep met een vuurwapen. De politie kreeg via de meldkamer door dat er iemand met een vuurwapen zou lopen. Agenten gingen er vervolgens op af.

Op de Paap Dirckstraat in het centrum van Rotterdam werd het groepje jongens aangesproken. De jongens besloten om niet te blijven staan en sloegen op de vlucht. Agenten startten vervolgens een BTGV-procedure en richtten met het vuurwapen op de jongeren. Nadat instructies niet werden opgevolgd werd er een waarschuwingsschot gelost. Één van de jongeren kon worden aangehouden, maar had geen vuurwapen bij zich.

 

- Advertisement -

Gerelateerd