Weer zwaar ongeluk op gevaarlijke kruising Edisonweg Alblasserdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Alblasserdam – Opnieuw is er een scooterrijder op de Edisonweg in Alblasserdam zwaargewond geraakt bij een verkeersongeluk. Het slachtoffer werd donderdagmorgen op hetzelfde kruispunt waar afgelopen mei twee jonge vrouwen overleden na een ongeluk aangereden op zijn scooter.

Het slachtoffer, een 50-jarige man uit Sliedrecht werd aangereden door een bestelbus. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar was wel bij bewustzijn. Het is niet bekend hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, de politie is een onderzoek gestart.

Twee jonge vrouwen overleden

Op het betreffende kruispunt werden eerder dit jaar in mei twee jonge vrouwen doodgereden door een automobilist. De betreffende automobilist was onder invloed. Een vrouw van 19 overleed ter plekke aan haar verwondingen. Een andere 18-jarige vrouw die ook op de scooter zat overleed enkele dagen later. Uit onderzoek blijkt dat de bestuurder van de auto al het nodige aan verkeersboetes achter zijn naam had staan.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd