Man (27) uit Berkel en Rodenrijs aangehouden voor meesleuren agent in Rotterdam Nesselande

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft een 27-jarige man uit Berkel en Rodenrijs aangehouden voor het verwonden van een politieagent bij een verkeerscontrole in Rotterdam. De man was rond 21.00 uur aan de beurt voor een blaastest en probeerde vrijwel gelijk weg te komen. Een agent die hem wilde laten blazen werd meegesleurd en raakte fors gewond.

De agent raakte door het meesleuren gewond aan zijn gezicht, hij scheurde zijn bovenlip en een tand viel eruit. Hij is naar het ziekenhuis gebracht waar hij direct behandeld. De bestuurder die op de vlucht was geslagen crashte met zijn auto op de Brandingdijk, hij is aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en cocaïne. Zijn auto is in beslag genomen.

Lees ook: Agent meegesleurd met auto en raakt gewond Sicilieboulevard Rotterdam

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd