Politie houdt zeven mensen aan tijdens schietpartij in Sittard

Date:

Deel bericht:

Sittard – De politie heeft vrijdagavond zeven personen aangehouden voor een schietpartij in de straat Ophoven in Sittard. Een bewoner zou hebben geschoten waarop er vier personen waren gevlucht.

Agenten gingen in kogelwerende vesten op zoek naar de personen. Na het schietincident sloegen de vier personen in twee auto’s op de vlucht.  De vier gevluchte personen, drie mannen en een vrouw konden niet veel later in de Sint-Jorisstraat worden aangehouden. Ook de bewoner die zou hebben geschoten is aangehouden.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie meldt dat er aan het schietincident een ruzie vooraf is gegaan. Twee personen die agenten belemmerden in hun werkzaamheden zijn aangehouden, ze waren niet betrokken bij de schietpartij.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd