Politie legt alcoholcontrole stil vanwege te veel overtreders Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben donderdagavond noodgedwongen een alcoholcontrole stil moeten leggen omdat het aantal bestuurders onder invloed zo groot was dat er een file ontstond voor een blaastest op het ademanalyseapparaat. Agenten besloten een uur voor het einde van hun dienst nog even te controleren op alcohol op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

Dat deze controle niet voor niets bleek te zijn bleek wel uit het aantal foutieve voorselecties. Één van de eerst gecontroleerde automobilisten blies vrijwel meteen een negatieve uitslag. Zes bestuurders moesten uiteindelijk hun auto laten staan en werden gecontroleerd op alcoholgebruik. Vijf van hen hadden daadwerkelijk te veel gedronken. Niemand raakte zijn rijbewijs kwijt.

Een groot aantal weggebruikers kwam vanaf het festival Culinesse in Rotterdam-Nesselande. Ook waren er een aantal afkomstig van een ander

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd