Vluchtverkeer Rotterdam The Hague Airport gestremd door vliegtuigje met klapband

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Het vluchtverkeer van en naar Rotterdam The Hague Airport is gestremd, op de start en landingsbaan staat een klein vliegtuig met een klapband. Het is nog niet bekend of het vliegtuig een landing heeft gemaakt, of dat het tijdens het starten mis is gegaan.

De luchthaven is bezig om het vliegtuigje van de baan te halen. Een sleepwagen is onderweg om het toestel van de baan te halen. Een vlucht welke gereed was om te vertrekken naar Antalya is teruggekeerd naar de gate. Vluchten die moesten landen staan in de wacht boven de Zuid-Hollandse Eilanden. Zij vliegen rondjes totdat de luchthaven weer is vrijgegeven.

De verwachting is dat de baan rond 13.00 uur weer wordt vrijgegeven

- Advertisement -

Gerelateerd