Aanslag op woning Nieuwe Damlaan Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – Bewoners zijn zich afgelopen nacht kapot geschrokken na een explosie op de galerij van de flat aan de Nieuwe Damlaan in Schiedam. Rond half vier vannacht werd een krachtig explosief voor de deur van een woning tot ontploffing gebracht. Er ontstond een ravage.

Agenten hebben in de buurt van de flat vrijwel direct een man aangehouden. Het is nog niet bekend wat hij er precies mee te maken heeft. In de omgeving werden veel glasscherven en stukken van de voordeur teruggevonden. Op straat werden verdachte voorwerpen die te maken hebben met de explosie waaronder bedrading teruggevonden.

De politie heeft onderzoek verricht, ook een witte bestelbus die bij de flat geparkeerd stond is onderzocht. De politie is een onderzoek gestart naar de explosie. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd