Een klassieker: brandweer redt kat van dak Hoogwerf Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – De brandweer is vanmorgen iets voor 9 uur voor wel een hele klassieke melding op weg gestuurd: een kat op het dak. Ter plaatse aan de Hoogwerf zat er inderdaad een kat luid miauwend op het dak.

De kat had zich deze ochtend toch wat anders voorgesteld. Na de radicale actie durfde hij voor geen goud de nok meer af. De brandweer van Zuidland en Spijkenisse zijn met een hoogwerker omhoog gegaan. Het beestje vond het toch allemaal wel heel eng worden en bleef maar achteruit lopen, totdat dit niet meer verder kon. De brandweerman heeft de kat gerust proberen te stellen waarna hij deze bij de nekvel kon pakken.

- Advertisement -

Eenmaal beneden was de kat, geef hem eens ongelijk, wel even klaar met al die drukte en ging zo snel als hij kon een rustig plekje opzoeken. De baasjes hebben met spanning gekeken naar de reddingsactie en konden de brandweer achteraf toch even bedanken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...