Een klassieker: brandweer redt kat van dak Hoogwerf Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – De brandweer is vanmorgen iets voor 9 uur voor wel een hele klassieke melding op weg gestuurd: een kat op het dak. Ter plaatse aan de Hoogwerf zat er inderdaad een kat luid miauwend op het dak.

De kat had zich deze ochtend toch wat anders voorgesteld. Na de radicale actie durfde hij voor geen goud de nok meer af. De brandweer van Zuidland en Spijkenisse zijn met een hoogwerker omhoog gegaan. Het beestje vond het toch allemaal wel heel eng worden en bleef maar achteruit lopen, totdat dit niet meer verder kon. De brandweerman heeft de kat gerust proberen te stellen waarna hij deze bij de nekvel kon pakken.

- Advertisement -

Eenmaal beneden was de kat, geef hem eens ongelijk, wel even klaar met al die drukte en ging zo snel als hij kon een rustig plekje opzoeken. De baasjes hebben met spanning gekeken naar de reddingsactie en konden de brandweer achteraf toch even bedanken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...