Jongen (6) verdronken nadat vader bewusteloos wordt geslagen

Date:

Deel bericht:

Een zesjarige jongen is afgelopen weekend in Oostenrijk om het leven gekomen, nadat zijn vader tijdens een overval bewusteloos werd geslagen en het kind de kinderwagen uitklom en in de rivier terecht is gekomen.

Het bizarre incident vond plaats in de Oostenrijkse plaats Sankt Johann. De 37-jarige man uit Duitsland was in de nacht rond vier uur met zijn zoon, die een verstandelijke beperking heeft gaan wandelen. Dat deed hij volgens buurtbewoners wel vaker. Het slachtoffer werd van achteren benaderd en kreeg een klap op zijn hoofd. De man viel neer en de overvaller ging er met een portemonnee en telefoon vandoor.

- Advertisement -

Het kind klom ondertussen uit de wandelwagen en kwam in de rivier de Kitzbüheler Ache terecht. Toen de man na een uur gevonden werd door omstanders en weer bijkwam vroeg hij gelijk waar zijn zoon was, hulpverleners gingen op zoek en vonden het kind 600 meter stroomafwaarts terug. Het jongetje was inmiddels overleden.

De politie heeft onderzoek verricht en heeft vooralsnog geen sporen van geweld aangetroffen op het lichaam van het jongetje. Het vermoeden bestaat dat hij dus zelf uit de kinderwagen is gekropen.

De vader is naar het ziekenhuis gebracht en ligt daar nog. De telefoon en de portemonnee van het slachtoffer zijn in de omgeving teruggevonden. De politie is op zoek naar de dader.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Verdachte aangehouden in onderzoek naar dode Pool in Leidschendam

Leidschendam, Arnhem - De politie heeft op eerste kerstdag een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overleden...

Rotterdammer (57) verdacht van voorbereiden terroristische aanslag

Rotterdam, buitenland - De politie heeft in Rotterdam-zuid een 57-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van het voorbereiden...

Meerdere demonstraties vanwege oorlog tussen Israël en Hamas

In verschillende plaatsen in Nederland, maar ook elders op de wereld, is vandaag gedemonstreerd tegen de oorlog tussen...