Meisje gewond na aanrijding met vrachtwagen Kleiweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een meisje is maandagmiddag gewond geraakt terwijl zij door een vrachtwagen werd aangereden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt van de Kleiweg met de Rozenlaan. Gelukkig kwam ze niet bekneld te zitten onder de vrachtwagen.

De brandweer die was opgeroepen hoefde slechts wat ondersteunende werkzaamheden uit te voeren. Een opgeroepen traumateam hoefde niet ingezet te worden. Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van haar verwondingen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht. Hierdoor was het tramverkeer geruime tijd gestremd.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd