Verkeersruzie eindigt na achtervolging en forse aanrijding Nieuwe Tiendweg Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft maandagavond vier personen aangehouden na een verkeersruzie. Drie inzittenden van de eerste auto en één inzittende van de andere auto kregen op de Algeraweg ter hoogte van de Algerabrug ruzie met elkaar.

Op de Algeraweg trapte van de drie inzittenden er één de spiegel van de tweede auto af. Een derde auto probeerde het verkeer te regelen toen de ruziemakers het spontaan op de medeweggebruiker hadden gemunt. De drie uit de één auto gooiden een vloeistof over de auto van de behulpzame man waarop het drietal ervandoor ging. De bestuurder van de derde auto wilde verhalen halen waarop er een achtervolging volgde. Deze ging deels tegen het verkeer in.

Op de rotonde van de Nieuwe Tiendweg met de Sleedoornlaan ramde de bestuurder van de derde auto de auto van drietal. Het is nog onbekend of dit bewust is gebeurd. In de auto met de drie personen erin viel een gewonde, daarvan is er één naar het ziekenhuis gebracht. Alle vier de betrokkenen zijn ook aangehouden.

De politie is in het bijzonder op zoek naar de tweede auto waarmee de ruzie in eerste instantie was ontstaan en een spiegel vanaf werd getrapt. Ook andere getuigen, of bestuurders met bijvoorbeeld dashcambeelden worden verzocht met de politie contact op te nemen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd