Verkeersruzie eindigt na achtervolging en forse aanrijding Nieuwe Tiendweg Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft maandagavond vier personen aangehouden na een verkeersruzie. Drie inzittenden van de eerste auto en één inzittende van de andere auto kregen op de Algeraweg ter hoogte van de Algerabrug ruzie met elkaar.

Op de Algeraweg trapte van de drie inzittenden er één de spiegel van de tweede auto af. Een derde auto probeerde het verkeer te regelen toen de ruziemakers het spontaan op de medeweggebruiker hadden gemunt. De drie uit de één auto gooiden een vloeistof over de auto van de behulpzame man waarop het drietal ervandoor ging. De bestuurder van de derde auto wilde verhalen halen waarop er een achtervolging volgde. Deze ging deels tegen het verkeer in.

- Advertisement -

Op de rotonde van de Nieuwe Tiendweg met de Sleedoornlaan ramde de bestuurder van de derde auto de auto van drietal. Het is nog onbekend of dit bewust is gebeurd. In de auto met de drie personen erin viel een gewonde, daarvan is er één naar het ziekenhuis gebracht. Alle vier de betrokkenen zijn ook aangehouden.

De politie is in het bijzonder op zoek naar de tweede auto waarmee de ruzie in eerste instantie was ontstaan en een spiegel vanaf werd getrapt. Ook andere getuigen, of bestuurders met bijvoorbeeld dashcambeelden worden verzocht met de politie contact op te nemen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Portugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Portugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...