Man aangehouden voor mishandeling tramconducteur Molenlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op zaterdag 18 juni jl. werd een 37-jarige conducteur in Rotterdam mishandeld in tram 4 in Rotterdam. De beelden werden getoond in het lokale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond en op social media. Mede dankzij een goede tip konden agenten vanmorgen twee verdachten aanhouden.

De verdachten, beide 25 jaar uit Rotterdam, stapten op de beginhalte aan de Molenlaan rond 16.55 uur in. Ze checkten niet in en gingen zitten. De conducteur besloot de mannen een kans te geven zich alsnog in te checken, wat ze niet deden. Na een paar haltes begon de conducteur zijn controleronde alsnog en sprak beide mannen aan. Na een discussie sloeg één van hen de RET-medewerker op zijn gezicht.

- Advertisement -

Agenten hebben direct een onderzoek gestart. Hierbij werden ook de camerabeelden veiliggesteld. De mannen stonden goed in beeld. En na het tonen van deze beelden in Bureau Rijnmond en op social media kreeg het onderzoeksteam een tip wat het team verder bracht. De twee werden vanmorgen aangehouden. Beide verdachten zijn na verhoor heengezonden. Een van de mannen moet zich later verantwoorden voor de rechter. De zaak van de tweede verdachte is door gebrek aan bewijs geseponeerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

OM vervolgt agente die vijf keer op vluchtende auto schoot Strevelsweg Rotterdam

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam stelt vervolging in tegen een 38-jarige politieagente van de Eenheid Rotterdam. De...

Oud drugslab ontdekt in leegstaande telecomwinkel Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een leegstaande Telecom winkel aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vrijdagmiddag een chemische lucht...

Vrouw zwaargewond door uit de lucht vallende winkelwagen in Rotterdam

Rotterdam - Een 35-jarige vrouw is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat zij een winkelwagen op haar lichaam heeft gekregen....

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...