Man (47) zwaargewond na steekpartij Grote Beer Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 47-jarige man is donderdagavond 1 september zwaargewond aangetroffen op een zebrapad op de Grote Beer in Rotterdam. De man bleek een diepe steekwond te hebben.

- Advertisement -

De man werd rond half elf aangetroffen op het zebrapad, ongeveer ter hoogte van het Poolsterplein. Het slachtoffer leek een diepe steekwond te hebben in het onderlichaam. Vanwege het letsel werd naast de ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd. Bij aankomst van de medische diensten is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft in de omgeving een 15-jarige jongen uit Maassluis aangehouden. Wat voor rol hij precies heeft gehad wordt onderzocht. Er zou sprake zijn geweest van een ruzie die zich over de weg heeft verplaatst. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer ergens anders al is gestoken.

Veel mensen hebben iets gezien of gehoord en inmiddels met de politie gesproken. De politie is een onderzoek gestart en hoopt daarom dat er zich snel meer mensen melden die meer informatie hebben over de steekpartij of de dader(s).

Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...