Man (47) zwaargewond na steekpartij Grote Beer Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een 47-jarige man is donderdagavond 1 september zwaargewond aangetroffen op een zebrapad op de Grote Beer in Rotterdam. De man bleek een diepe steekwond te hebben.

De man werd rond half elf aangetroffen op het zebrapad, ongeveer ter hoogte van het Poolsterplein. Het slachtoffer leek een diepe steekwond te hebben in het onderlichaam. Vanwege het letsel werd naast de ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd. Bij aankomst van de medische diensten is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft in de omgeving een 15-jarige jongen uit Maassluis aangehouden. Wat voor rol hij precies heeft gehad wordt onderzocht. Er zou sprake zijn geweest van een ruzie die zich over de weg heeft verplaatst. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer ergens anders al is gestoken.

Veel mensen hebben iets gezien of gehoord en inmiddels met de politie gesproken. De politie is een onderzoek gestart en hoopt daarom dat er zich snel meer mensen melden die meer informatie hebben over de steekpartij of de dader(s).

Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd