Politie zoekt getuigen van schietpartij Kaneelhof Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hoogvliet – Agenten hebben meerdere hulzen gevonden in de omgeving van de Kaneelhof in Hoogvliet na een melding dat er schoten waren gehoord. Er raakte, voor zover bekend, niemand gewond. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Zaterdag op zondag 4 september, rond 2 uur ‘s nachts, kregen agenten de melding dat er schoten waren gehoord in omgeving van de Kaneelhof in Hoogvliet. Er werd niemand aangetroffen, maar wel vonden agenten meerdere hulzen op de parkeerplaats aan het Groothoefblad. Deze zijn in beslag genomen en worden op sporen onderzocht. Er is gesproken met getuigen en er is een buurtonderzoek gedaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd