Vijf aanhoudingen en gewonde na schietpartij bij café Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vijf personen aangehouden na een schietpartij op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. De politie werd rond 03.00 uur gealarmeerd voor een schietpartij, een bomvol café werd vervolgens leeggetrokken.

Agenten troffen in eerste instantie geen slachtoffer aan, uiteindelijk bleek dat een man zich toch had gemeld in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Ook het slachtoffer is aangehouden als verdachte.

In het café was een ruzie ontstaan. Deze mondde uit in een schietpartij, een man raakte dus gewond, maar vluchtte zelf weg naar het ziekenhuis. De politie trok bij aankomst het gehele café leeg en iedereen werd gefouilleerd. Rondom het café werden hulzen aangetroffen.

De politie heeft gesproken met verschillende getuigen en er zijn camerabeelden in beslag genomen. Vier mannen in de leeftijd van 28 – 48 jaar uit Rotterdam werden aangehouden. Hun rol en betrokkenheid wordt onderzocht.

Bij het ziekenhuis stond een auto waar het slachtoffer vermoedelijk heeft ingezeten. De auto is in beslag genomen en wordt op sporen onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd