Daders weggevlucht na schietpartij op Goudseplein in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Maandagavond 5 september zijn twee jongens lichtgewond geraakt bij een schietincident op het Goudseplein/Goudse Rijweg.

De schietpartij vond plaats rond kwart over acht nabij de supermarkt aldaar. Twee jongens raakten lichtgewond en zijn ter plekke door het ambulancepersoneel nagekeken. Ze hoefden gelukkig niet mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en waarom er is geschoten. De politie heeft een plaats delict gemaakt en doet onderzoek.

Daders gevlucht
Volgens de politie gaat het om twee daders. Zij zijn weggevlucht in de richting van de Crooswijkseweg. Daarbij droeg de één een wit t-shirt en korte turquoise broek. De ander droeg een wit t-shirt, lichte spijkerbroek en zwarte slippers met witte sokken.

Tips melden
De politie vraagt mensen niet de daders zelf te benaderen, maar om 112 te bellen als ze worden gezien. Andere informatie of tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Daarbij zijn camerabeelden ook welkom.

- Advertisement -

Gerelateerd