Rotterdammer (23) met vuurwapen aangehouden in Berkel en Rodenrijs

Date:

Share post:

- Advertisement -

Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zondag op maandag 5 september is een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege vuurwapenbezit. Dit heeft de politie dinsdag 6 september bekend gemaakt.

De meldkamer ontving die nacht meerdere meldingen over ‘harde knallen’ en ‘mogelijke schoten’ nabij de sportvelden aan het Hoge Land. Agenten die ter plaatse kwamen, troffen niemand meer aan bij de sportvelden, waarna ze in de omgeving gingen zoeken.

In de zoekslagen kwamen agenten de 23-jarige man tegen. Bij fouillering had hij een vuurwapen op zak, waarna hij is aangehouden. Hem is vuurwapenbezit ten laste gelegd. Hij zal woensdag 7 september worden voorgeleid bij de rechter-commissaris.

- Advertisement -

Gerelateerd